51279x bekeken sinds 29 september 2015
Nieuwerkerk gaat winterstop in met remise tegen koploper

Teamblog

Nieuwerkerk gaat winterstop in met remise tegen koploper

Nieuwerkerk gaat winterstop in met remise tegen koploperAfgelopen zaterdag mocht Nieuwerkerk za2 voor de laatste keer dit kalenderjaar de mat op. De tegenstander was de nog ongeslagen koploper SV Soccerboys.

Nieuwerkerk trad aan zonder: Van der Burg, Prinsen, Boere, Baker, O.Kors en D.Kors.

Ook T.Garnier miste de clash met de koploper. Zijn journalistieke hoogstandjes en pen-gerelateerde escapade's zijn ook over de grens niet onopgemerkt gebleven. Dit weekend mocht hij dan ook naar Berlijn waar hij verslag heeft gedaan van de wedstrijd: Herta BSC - Werder Bremen. Wie weet waar deze magieŽr met woorden zijn eindbestemming gaat vinden?

Nieuwerkerk wist zich in de eerste helft goed staande te houden tegen de ploeg in het fluor-oranje shirt. Het creŽerde zelfs nog wat kansen die er om wille van verschillende redenen niet in gingen. Mede door een uitstekend spelende Daan wist ook de uitspelende ploeg het net in de eerste helft niet te vinden.

Nieuwerkerk speelde misschien wel zijn beste voetbal van het seizoen. Ook de uitstekend spelende Haags-Nieuwerkerkse Jan-Arie van der Heijden wist een hoofdrol voor zichzelf weg te leggen toen hij pardoes de bal tegen de touwen wist te werken. 0-1 Soccerboys.

Hiermee was het echter nog niet gedaan. Nieuwerkerk zette aan en wist via goaltjesboef L.Kors toch een doelpunt mee te pikken. De in eerste instantie op een 'fantoom-goal' lijkende treffer was het resultaat van een verwoestende uithaal met het linkerbeen. Toen beide armen de lucht ingingen en 'Vloeka Airlines' opsteeg wist het publiek het zeker. 1-1. Dit was tevens de eindstand en Nieuwerkerk pakt een welverdiend punt tegen de nummer 1 van de competitie.

Coach Quist was in zijn nopjes met de puntverdeling: 'Als we iedere zaterdag zo spelen doen we mee om de koppositie' tekende hij op.

14 januari 2017 speelt Nieuwerkerk za2 zijn volgende wedstrijd. Tot die tijd heeft het team de tijd om de pijntjes die zijn opgedaan in de eerste seizoenshelft te verwerken.

Alle hulp hierbij is natuurlijk van harte welkom en het zou dan ook fijn zijn als de naaste familie en vrienden de spelers een handje willen helpen bij dit herstelproces. Breng ze af en toe een koude pils (..of cola) en een bitterbal. Dat doet wonderen.
Auteur: Dylan Kors | 13 december 2016

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in