51279x bekeken sinds 29 september 2015
Perkouw 2 te sterk voor ZA2

Teamblog

Perkouw 2 te sterk voor ZA2

Perkouw 2 te sterk voor ZA2VV Nieuwerkerk Zaterdag 2 heeft voor eigen publiek niet van Perkouw 2 kunnen winnen. De Berkenwoudenaren gingen er met een 2-4 zege vandoor.

Voor trainer Piet Quist was het, met name achterin, puzzelen geblazen. Rik Post was er niet en Verstappen-idolaat Rens Buurman kon niet meedoen wegens een heupblessure. ,,Wanneer hij weer fit is? Het is maar hoe zijn pet staat", zei Quist op de persconferentie.

Zonder Buurman kwamen de gasten wat gelukkig op voorsprong. Een bal die de kruising in zeilde, was verantwoordelijk voor de ruststand. Een grote kans was niet aan de tierende 'Vloeka' Kors besteed.

Na rust drongen de roodhemden aan, maar kregen de deksel op de neus. Binnen no-time stond het 0-4. Steven Schuurmans redde de eer met twee treffers, waarvan de tweede riekte naar buitenspel. Maar dat had Rinus de Wolf, deze keer in arbiterskleren in plaats van schaapskledij, niet gezien.

Na afloop, in de kleedkamer, baalden de spelers van de zeperd in het zespuntenduel. ,,Dit is een zwaarwegend resultaat", zei Reinier Zwiep, aaiend over de in zijn thermoshirt toch wel expliciet zichtbare welvaartsbuikje. Ook Lars Trijnko Messchendorp baalde. ,,Bij de tegenstander liep het als een trein. Maar wij waren het spoor bijster."

De ploeg van Quist staat nu vijfde, met vijf gewonnen en vijf verloren. Het doelsaldo (22-22) is in evenwicht, nu het elftal nog.
Auteur: Terence Garnier | 28 november 2016

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in